MU-gruppen |MU Football Team vann High-tech Cup

12

Klockan 15.00 den 8 januari arrangerades finalen i den högteknologiska cupen i åttamannafotbollsmatchen på Binjiang Shuiyun Parks fotbollsplan, där MU Group spelade mot den häftiga veteranfienden Huali Hydraulic.
Bada i vinterns varma solsken, idrottarna galopperar planen med fotboll i tån hoppande och rullande.Vilken het scen! Inom bara 5 minuter efter öppningen använde MU Group den främre frisparken för att bryta det första målet;Spelare 86 tog chansen och gjorde 2-0 under de första 35 minuterna med ett skarpt skott från smalt håll.
Genom att ta tag i varje paustillfälle ska den andra sidan inte överträffas, vilket gör det till 2-1 precis i inledningen av andra halvlek;Efter 54 minuter utnyttjade spelare 86 kickball-möjligheten för att göra mål två gånger, med ställningen utökad till 3-1;Det andra laget kom ikapp och ställningen var direkt 3-2.Poängförändringen testade inte bara varje spelares fysiska styrka, utan testade också allas psykologi, som var konkurrensen om tävlingsanda.Men vi fortsatte att behålla poängfördelen genom snabba förändringar och kopplingssamarbete.
3 4

När domaren blåste av i slutsignalen bröt MU Group slutligen magin med tvåan.Tio år med att slipa ett svärd skapar vi äntligen historia!Dagens park har bevittnat MU:s ära, och dagens fotbollsstadion tillhör MU-folk!
Dessförinnan, efter fyra omgångar av hård konkurrens i gruppspelet, gav MU:s fotbollslag inte upp en tummare i semifinalen och gjorde mål först i början;Efter oavgjort 1:1, gick matchen till slut över till en oöverträffad 8 omgångar av straffläggning, och slog motsatsen med 7-6 till finalen.
5
MU fotbollslag grundades 2004 och fotbollsförbundet bildades 2012. Med mer än 20 medlemmar har gruppen under många år deltagit i ligan som sponsras av Ningbo fotbollsförbund.Matcherna är underbara och framsteg görs år efter år, och det har vunnit tredjeplatsen i High-tech Cup, tredje och andraplatsen i Happy Cup.
I år sammanfaller också med MU Groups 20-årsjubileum.Mästerskapet är inte bara den bästa hyllningen till 20-årsjubileet, utan också ett lyft till "100 dagars hårt arbete".Segern kommer att vara sen, men aldrig frånvarande.Det kämpande MU-folket kommer alltid att springa på vägen för att vinna!
MU Group har alltid lagt stor vikt vid idrottskulturen och kollegornas hälsa och förespråkar ”MU in Sports”.Utöver fotbollsklubben etablerar vi även basketklubb, badmintonklubb, frisbeeklubb, dansklubb, löparklubb etc., vilket skapar goda förutsättningar för kollegor att "leva över 102 år" med tillräcklig finansieringsgaranti och sund organisation.